Prezentatoarea este topită după micuța de aproximativ 5 luni și nu este de mirare că o răsfață oricât de mult poate încă de pe acum. Blondina cumpără tot felul de lucruri pentru micuța sa.

Recent, vedeta de la Antena 1 le-a arătat fanilor ce a achiziționat pentru Josephine, mărturisind că este extrem de încântată de noul accesoriu.

Este vorba de un obiect care o va proteja pe fetiță de razele solare vara aceasta și nu numai, semn că Gina Pistol este foarte atentă legat de sănătatea bebelușului.

Josephine, în centrul atenției. Ce a achiziționat Gina Pistol pentru fiica sa

Entuziasmată ca un copil mic, gazda de la „Chefi la cuțite” a postat o imagine în care le arată tuturor ce a achiziționat pentru fiica sa. Dacă primul gând te duce la haine, ei bine, este cu totul altceva.

Mai exact, Gina Pistol a cumpărat o pereche de ochelari extrem de drăguți și cocheți pentru Josephine, care peste o săptămână și un pic va împlini 5 luni de când a venit pe lume.

„Țineți-mă, că leșin! Doamne…”, a scris iubita cântărețului Smiley în descrierea fotografiei cu primii ochelari de soare ai fiicei sale.

Blondina face tot felul de cumpărături în ultima perioada pentru Josephine, care este centrul Universului ei. De altfel, și reclamele pe care le are în mediul virtual au mare legătură cu bebelușul.

Fie că este vorba de șervețele umede, pamperși sau creme pentru pielea micuței sale, Gina Pistol nu ezită să împărtășească toate aceste amănunte cu internauții, cărora le cere și sfaturi.

Ochelarii achiziționați de Gina Pistol pentru fiica sa
Ochelarii achiziționați de Gina Pistol pentru fiica sa. Sursa foto: Instagram.com

Cum se descurcă Gina Pistol și Smiley în rolul de părinți

Frumoasa blondină și partenerul ei de viață, Smiley, au dezvăluit cum se descurcă de când au devenit părinți. Au parte de un copil cuminte, care doarme toată noaptea, precizând că nu sunt speriați de crizele de plâns.

Cântărețul a ținut să sublinieze faptul că nu este genul de părinte excesiv de protector, care să sară la primul scâncet. Juratul de la „Vocea României” nu intră în panică și îi este de un real ajutor iubitei sale.

„Ne-am propus încă de când era în burtă să nu exagerăm cu grija, protecția și panica. Așa că încercăm să ne echilibrăm unul pe celălalt dacă sărim calul pe subiectele astea”, a declarat prezentatorul de la „Românii au talent” pentru viva.ro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE