Cunoscutul astrolog anunță în fiecare vineri, așa cum ne-a obișnuit de ani buni, care sunt evenimentele de care au parte semnele zodiacale.

Așadar, Urania prevede încleștări astrale între Soare, Uranus și Saturn, precum și Luna Neagră în Gemeni care tulbură perioada următoare.

Horoscop Urania pentru intervalul 31 iulie – 6 august 2021, pentru fiecare zodie

Berbec

Vești mai puțin plăcute legat de bani în acest final de săptămână. Ulterior, relațiile ajung să fie pe primul plan, existând dialoguri anapoda sau informații care creează confuzie. Familia are nevoie de tine, ai grijă de acest aspect și de disputele mai vechi între rude.

Taur

Se anunță o perioadă încărcată de activități, nu mai ai timp de altceva. Dificultate în luarea deciziilor sau chiar hotărâri luate sub impulsul momentului. Mare atenție la interpretările eronate, bazează-te numai pe certitudine. Nu este o perioadă bună pentru întâlniri.

Gemeni

Hipersensibilitate la dialoguri și diferite întrebări, dar și neliniște interioară. E cazul să ai o percepție mai clară asupra unei persoane, ai grijă să nu dezvolți impresii greșite. Pot ieși în evidență anumite riscuri sau concepții despre bani și viață.

Rac

Dispute cu un prieten legat de o activitate, nu sunteți pe aceeași lungime de undă. Se pot accentua și divergențele mai vechi, cât și instabilitatea emoțională. Există riscul să nu te poți concentra și să nu fii atent la detalii. Context înșelător sau percepții care vor să te păcălească.

Leu

Complicații la locul de muncă care atrag comentarii din cele mai diferite. Stresul, tensiunile și reproșurile sunt la ordinea zilei perioada asta. S-ar putea să fii în mijlocul unui grup care să te deruteze, să nu înțelegi nimic. Nu este exclusă oboseala accentuată.

Fecioară

Transfer sau altă decizie rapidă legat de locul de muncă, poate chiar să-l schimbi. Ți-ai dori să te afirmi, dar există o carență destul de mare în pregătirea profesională. E o perioadă numai bună să fii prudent și să ții cont de impresiile de moment. Se anunță un strop de noroc spre final.

Horoscopul Urania pentru intervalul 31 iulie – 6 august 2021 poate fi citit integral numai pe libertatea.ro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE