Daniel Pavel de la Survivor România a dezvăluit cu ce problemă de sănătate s-a confruntat în Republica Dominicană.

Deși nu a intrat pe trasee și nu a avut cum să se accidenteze, acesta a trăit și el o cumpănă medicală. Bărbatul susține că a avut parte de sprijin din partea medicului echipei, tata Teo.

Pavel a mărturisit că a avut probleme cu gâtul, lucru care s-a sesizat la un moment dat și pe tv.

Daniel Pavel a trecut prin momente dificile la Survivor România

„S-a întâmplat undeva la începutul lunii iunie. Cu o lună înainte de Marea Finală vocea mea aproape s-a rupt. Doar eforturile domnului doctor Teo și faptul că am mâncat miere și am o constituție robustă m-au făcut să nu-mi pierd vocea de tot înainte de intrarea la individuale și semifinale”, a mărturisit prezentatorul Survivor România pentru revista Viva!.

Realizatorul tv a spus și motivul pentru care a ajuns în această situație. Pavel a spus că s-a stricat boilerul casei în care a fost cazat și a fost nevoit să se spele cu apă rece.

10 zile a durat până s-a reparat boilerul. Și-a încălzit de câteva ori apă. Uneori nu avea răbdare și s-a băgat sub dușul rece mai ales că în Dominicană erau niște călduri insuportabile.

„Timpul dintre filmări era limitat, mai ales dacă aveam joc de imunitate și consiliu, și am făcut baie cu apă rece, ceea ce nu este bine pentru aparatul de emisie vocală. Ăsta a fost cel mai neplăcut lucru”, a completat Daniel Pavel.

Despre show și hateri

Prezentatorul a vorbit și despre cum i-a schimbat pe concurenți această experiență. A reiterat faptul că acest show a fost unul pe bune de la început până la sfârșit.

Cel mai viu și suficient exemplu dat de prezentator este cât de mult au slăbit concurenții. Dacă acest concurs nu ar fi fost real, unii dintre competitori nu ar fi ajuns piele și os.

Cu privire la haterii din mediul online care au contestat anumiți concurenți, inclusiv câștigătorul Survivor România, Daniel are o părere diferită.

Prezentatorul spune că el nu crede în termenul de hate. Nu consideră că lumea urăște cu adevărat. Susține că e vorba doar despre niște patimi de înțeles având în vedere ce a reprezentat acest concurs și impactul pe care l-a creat în rândul românilor.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE