Potrivit celui mai nou zodiac chinezesc, cel pentru săptămâna 2-8 august 2021, Mistreții vor avea ocazia să o ia de la zero pe toate planurile.

Săptămâna cuprinsă între 2 și 8 august va fi una plină de surprize colosale pentru cei născuți în zodia Mistrețului. Vor porni proiecte noi și vor fi extrem de entuziasmați de cunoașterea unei persoane cu care ar putea începe o relație.

Pentru Bivoli, prima săptămână full din august vine cu tot felul de semne de întrebare. Se vor pune la curent cu anumite lucruri, cu anumite informații, dar încă nu vor afla adevărurile la care speră.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 2-8 august 2021

Maimuțele au o săptămână plină. Sunt în centrul atenției datorită ingeniozității lor, datorită felului în care reușesc să se impună. Dau tot ce e mai bun și pentru asta vor fi apreciate.

Șerpii din zodiacul chinezesc nu sunt în cea mai bună formă a lor. Sunt dispuși să se concentreze mai mult la locul de muncă pentru lucruri banale pe care altădată le făceau cu ochii închiși.

Oile pornesc într-o călătorie de neuitat. Este o perioadă excelentă pentru concedii, o perioadă de care e bine să profite din plin.

Caii sunt hotărâți să riște mai mult. Se implică în anumite proiecte reușind să stabilească mult mai precis care sunt prioritățile lor reale.

Câinii sunt extrem de prietenoși și vor fi în centrul atenției și ei. Săptămâna va fi una plină de petreceri, de voie bună, lipsită, așadar, de griji.

Șobolanii sunt îngrijorați, în schimb, pentru o persoană din familie care se află într-o situație incertă.

Tigrii renunță la visele lor pentru ceilalți

Tigrii renunță la anumite idealuri de dragul bunăstării celor din jur. Se pun pe locul doi pentru a-i ajuta pe cei dragi.

Cocoșii își spun punctul de vedere într-un mod care poate trezi o adevărată răscoală. Trebuie să își analizeze foarte bine cuvintele.

Iepurii și Dragonii au oarecum un destin comun în săptămâna 2-8 august 2021. Vor fi nevoiți să rezolve niște probleme cu un buget redus.

Norocul lor este că sunt abili și știu de unde să apuce o problemă. Ingeniozitatea și perspicacitatea lor vor ieși la iveală uimid pe toată lumea.

Iepurii au o perioadă bună din punct de vedere amoros, iar Dragonii vor sta și ei excelent la acest capitol.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE