Emisiunea Mireasa de la Antena 1, ediția 2021, a ajuns la final. Cel de-al treilea sezon i-a ținut cu sufletul la gură pe telespectatorii fideli ai reality-show-ului.

127 de ediții în direct au văzut telespectatorii de-a lungul celui de-al treilea sezon. 25 de concurenți au avut șansa de a intra în cea mai spionată casă din România, dintre care 12 fete și 8 băieți plus 5 dintre mamele acestora.

5 perechi s-au format oficial în acest sezon, unul care nu a fost lipsit de emoții intense și răsturnări de situație aproape în fiecare gală săptămânală.

Câștigătorii Mireasa sezonul 3, aleși prin SMS

4 cupluri au avut ocazia să ajungă în marea finală în lupta pentru marele premiu de 40.000 de euro.

Spre deosebire de alte sezoane ale concursului, anul acesta concurenții au avut voie să se cunoască și în dormitor. Pentru a vedea dacă sunt compatibili și din punct de vedere sexual, organizatorii le-au dat ocazia cuplurilor să petreacă momente intime împreună la hotel.

„Finala asta vine cu părerea de rău, a despărțirii, pentru că v-ați obișnuit să îi vedeți în fiecare zi, uneori și noaptea pe concurenții voștri preferați. Sunt cel puțin trei căsătorii deja anunțate. O finală cu totul specială. Suntem în mijlocul pădurii și jurămintele lor vor fi într-un cadru feeric”, a relatat prezentatoarea emisiunii Mireasa la începutul finalei.

În finală au ajuns doamna Malvina și Marian, doamna Ioana și Bogdan, doamna Mari și Liviu, Cosmina și Alin, doamna Daniela și Blaze și Alina.

Cum se acordă premiul

Miresele care au ajuns în etapa finală a concursului au fost Andreea, Ana, Maria și Izabela. Toate cele 4 concurente au fost îmbrăcate în rochii de mireasă, decise să spună Da în fața bărbaților cu care au început povești frumoase de iubire în competiția de la  Antena 1.

Primul moment emoționant al finalei a fost valsul mirilor. Cuplurile au fost protagoniștii celui mai important dans din viața lor.

Concurenții pot fi votați prin SMS la 1272 sau prin aplicația Antena 1. În cazul în care cuplul care se situează pe primul loc refuză să se căsătorească în direct, în posesia marelui premiu, conform regulamentului intră următorii clasați în top care decid să facă marele pas.

Cei clasați pe locul doi vor beneficia, însă de doar 30.000 de euro. Dacă și cei de pe locul doi refuză căsătoria, locul trei câștigă, iar premiul se reduce la 20.000 de euro. Locul 4, dacă locul trei refuză nunta, primește 10.000 de euro. Dacă nu va exista nicio nuntă, toate cele 4 cupluri vor primi câte 5.000 de euro premiu de consolare.

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE