Artista și-a îndeplinit un mare vis de curând, și anume acela de a reveni pe scenă după o perioadă lungă în care concertele nu au fost posibile din cauza situației epidemiologice create de coronavirus.

După ce restricțiile s-au mai relaxat, majoritatea cântăreților și-au reluat spectacolele, iar printre aceștia și Andreea Bălan.

Cântăreața a mers la mare cu fetele sare, Ela și Clara, cu care a petrecut momente de neuitat. Pe lângă bălăceala în mare și în piscina hotelului unde au fost cazate, vedeta s-a distrat de minune și cu prietenii ei.

Andreea Bălan, liberă la mare!

După un concert susținut la malul mării, primul după o absență de câteva luni bune pe scenă, arista a mers cu coregraful Petrișor Ruge și prietenii ei la party în Vama Veche.

Andreea a spus pe vlog că este impresionată cât de mult s-a schimbat Vama. A spus că a mai fost în Vamă anul trecut, însă de atunci ultima oară s-a distrat în stațiune în urmă cu 20 de ani.

Vedeta le-a prezentat fanilor ei cum s-a distrat cu fetele sale și cu prietenii. În noul vlog de pe Youtube, aceasta le-a dezvăluit câteva lucruri din culisele spectacolelor sale.

Și anume, le-a arătat toată desfășurarea de forțe care există înainte de fiecare concert. Vedeta are un dulap special pe care îl cară la fiecare show. În el se află cele mai importante lucruri de care are nevoie.

Imagini din culisele primului ei concert după o perioadă lungă de absență

După cum se știe, Andreea este una din puținele artiste care își schimbă des ținutele în cadrul concertelor sale, aproape la fiecare melodie.

Înainte de revenirea ei pe scenă artista nu a putut să repete foarte bine dansurile. Cu toate acestea, s-a descurcat de minune. Cu Petrișor alături de ea, Andreea a reușit să mascheze faptul că nu a repetat coregrafiile la milimetru.

Motivul? Se pare că una din fiicele sale, Clara, nu a lăsat-o pe mama ei să danseze. Cea mică a avut nevoie de toată atenția blondinei, așa că artista s-a conformat deoarece ar face orice sacrificiu pentru fiicele sale.

În mai puțin de două ore de la postare, vlogul de la mare al Andreei Bălan a strâns peste 6.000 de vizualizări pe rețeaua Youtube.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE