Fostul concurent de la Kanal D s-a bucurat de experiențe unice de fiecare dată, Războinicul mărturisind dacă este gata pentru o nouă aventură, dar și ce planuri de viitor are.

Câștigătorul trofeului Ferma Vedetelor a dezvăluit ce are de gând să facă mai departe, precizând că oamenii îl recunosc pe stradă și îl roagă să facă fotografii împreună.

Mulțumit de parcursul pe care l-a avut în reality show-ul Survivor România, Marius Crăciun vrea să se concentreze în următoarea perioadă mai mult pe viața profesională.

Marius Crăciun de la Survivor România, totul despre planurile de viitor. Ce are de gând Războinicul

Dacă până acum tânărul de 25 de ani a lucrat ca manager marketing la Departamentul Fitness al unui magazin extrem de cunoscut, iată că de acum înainte vrea să încerce cu totul altceva.

Marius Crăciun își dorește să devină antrenor de fitness, însă pentru asta trebuie neapărat să urmeze un curs de acreditare, fostul Războinic declarând că este o activitate care i se potrivește.

Mai mult decât atât, așa cum s-a putut observa din emisiunea de la Kanal D, tânărul iubește foarte mult sportul și chiar deține centura neagră la karate.

Încerc să nu îmi fac prea mari așteptări după Survivor, dar deja lumea mă oprește pe stradă să facem poze, să mă felicite pentru parcursul meu în competiție și pentru comportamentul meu, e un sentiment extraordinar.

În următoarea perioadă îmi doresc să mă liniștesc, momentan, apoi voi face cursurile de instructor de Fitness.

Îmi încerc norocul în acest domeniu, mai ales că sunt dornic să le împărtășesc și altora din cunoștințele mele, să îi ajut să devină cea mai bună versiune a lor”, a mărturisit Marius Crăciun pentru revista viva.ro.

Marius Crăciun de la Survivor România, despre meseria sa

Marius Crăciun lucrează de ani buni ca manager marketing, dar face și o reclamă pentru o campanie fitness. Tânărul nu se plânge de meseria pe care o are dinainte de a participa la Ferma, în ciuda programului încărcat.

Fostul participant de la Pro TV lucrează în două ture, de la 8:00 la 17:00 și de la 12:30 la 21:30, el find persoana responsabilă cu echipa, cu verificatul stocurilor, dar și cu comenzile.

Totodată, fostul Războinic de la Survivor România este cel care verifică programul de lucru al colegilor de muncă, așa că nu este de mirare că vrea să încerce ceva nou.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE