Au fost mai multe voci care au afirmat că tot ce s-a întâmplat la Survivor România a fost regizat și că se știa cine va fi câștigătorul. Prezentatorul concursului le-a răspuns acestora.

Domnul Dan, cum era alintat a declarat că de mai multe ori și el a fost surprins de provocările pe care le primeau concurenții și că nu a fost vorba despre nicio regie.

Dan Pavel, dezvăluiri după ce Zanni a câștigat Survivor România: “Este o regie”

Survivor România s-a încheiat de câteva săptămâni, însă discuțiile din mediul online sunt încă destul de aprinse. Au fost mulți cei care au spus că totul a fost regizat și că se știa cine va câștiga concursul din jungla dominicană. Au fost și voci care au afirmat că Zanni nu merita marele premiu.

“Zanni a fost în egală măsură contestat și iubit, așa cum s-a întâmplat și cu Elena, Albert. Zanni este câștigătorul absolut, fără dubiu, al „Survivor România 2021.

Eu nu cred în acest cuvânt “hater”, este un termen de formă, și nu de fond, de conținut. Nu cred că există ură cu adevărat”, a spus Dan Pavel, pentru VIVA.

Prezentatorul recunoaște că a existat o regie, dar una de televiziune, care stabilește regulile sau desfășurarea probelor. Acesta spune că totul este cât se poate de real. Eliminările au fost făcute exclusiv de publicul care vota. 

Dan Pavel, despre conflictele dintre concurenți

Dan Pavel a vorbit și despre cum a încercat să gestioneze conflictele dintre concurenți și a rememorat unul.

“Este vorba despre momentul critic din echipa Faimoșilor în care protagoniști au fost Ștefan, pe de o parte, și Sebi și Zanni, pe de altă parte.

Și-au spus ce au avut de spus, Ștefan s-a întors către ei și acela a fost un moment în care a apărut un mic angajament fizic.

Mai avuseseră loc niște mici clinciuri între concurenți, dar, în acest conflict, băieții erau epuizați.(…) Toate momentele îmi dădeau o ușoară amărăciune. (…)

Era genul de situație în care îți dorești să oprești timpul, să oprești substanța sufletelor lor și să spui: băieți și fete, e bine!”. a mai spus prezentatorul emisiunii Survivor România.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE