Prezentatorul de la Antena 1 și-a surprins fanii cu ultima dezvăluire ce o are în prim-plan pe iubita sa. Matinalul a făcut o glumă legat de mariajul său.

Vedeta de la Neatza a postat în mediul virtual o imagine în care apare Gabriela Prisăcariu înainte de a rămâne însărcinată și alta cu o ipostază în care este cu burtică.

Dani Oțil, declarație controversată despre soția sa, Gabriela Prisăcariu. Ce a spus vedeta

„Atenție la comenzile online. Eu m-am ars pe viață”, a scris Dani Oțil pe Instagram, în dreptul colajului cu cele două fotografii.

Așa acum era de așteptat descrierea postării a stârnit amuzamentul internauților, care au lăsat numeroase mesaje referitoare la situația matinalului.

„Dar te-ai ars frumos”, „Te-ai orientat bine. E genul de femeie care nu se îngrașă nici cu vârsta, nici după 1,2 sarcini. Bravo”, „ Eeee, dar și când se livrează comanda completă să vezi atunci bucurie și emoție unică!”

„Așa să te tot arzi” sau „Eu zic că ești pe bonus, să comanzi un produs și să primești două, cam rar!”, sunt câteva dintre mesajele lăsate pe pagina de Instagram a lui Dani Oțil.

Gabriela Prisăcariu, mamă de băiat. Cât de mult a luat în greutate

Gabriela Prisăcariu mai are numai o lună până devine mamă pentru prima oară, vedeta mărturisind că i-a fost extrem de dor să meargă la ședințe foto sau să realizeze fotografii cu ea.

„Ce dor mi-a fost să pozez…”, a scris soția lui Dani Oțil pe rețelele de socializare, alături de imaginea în care apare însărcinată și folosită de prezentatorul de la Neatza.

Frumoasa blondină nu a luat foarte mult în greutate, lucru observat și de fanii soțului ei. Vedeta arată foarte bine, deși mai are foarte puțin și naște un băiețel despre care nu a dezvăluit prea multe.

În momentul de față soția lui Dani Oțil are 33 de săptămâni, ”pepenele” din burtica sa dezvoltându-se în continuare. Până în ziua cea mare modelul mai are de pus la punct unele lucruri.

Totodată, fotomodelul a pregătit camera bebelușului, care este una la care a visat chiar ea atunci când era mică, cu un tapet extrem de frumos cu animale sălbatice.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE