Cântăreața a avut o primă reacție referitoare la presupusul conflict, Tavi Colen fiind acuzat de tentativă de viol. Artistul a pus punctul pe „i” și a spus ce s-a întâmplat în realitate.

Deranjată de comentariile de pe marginea subiectului vedeta a ținut să sublinieze faptul că este vorba de un eveniment care s-a petrecut în urmă cu 25 de ani și este o știre complet falsă.

Minodora spune că nu este nimic adevărat, în ciuda faptului că evenimentul la care face referire nu a fost tocmai unul plăcut, asta pentru că Tavi Colen era „un pic insistent”.

Minodora, declarație despre conflictul cu Tavi Colen. A fost viol sau nu?

Mai mult decât atât, artista a mai adăugat că la momentul respectiv era destul de mică, având numai cuvinte de laudă la adresa lui Tavi Colen pe care-l numește un adevărat Don Juan.

Minodora crede că fostul component al trupei Talisman o plăcea și probabil de aceea ar fi încercat să-i intre pe sub piele, dar nicio secundă nu a fost vorba de viol sau hărțuire.

„E o știre total eronată, o știre care m-a dat peste cap vizavi de cuvântul viol. Mă deranjează că l-am sunat pe băiatul meu să-l întreb dacă m-a văzut la televizor, era speriat că cine e Tavi Colen, mi-a zis că cine te-a violat.

Mă deranjează foarte tare. Subiectul ăsta de care faceți vorbire acum e de acum 25 de ani și nu e nimic adevărat. 

Tavi fiind un Don Juan așa, un tip foarte frumos și plăcut de altfel poate m-a plăcut, dar în niciun caz hărțuire”, a povestit cântăreața la Acces Direct, conform spynews.ro.

Cel care a ajutat-o „să scape” a fost Alin Oprea. Solistul de la Talisman a fost cel care a urcat-o în taxi, după ce s-a liniștit. Minodora a plecat direct spre casă. Totul s-a petrecut la Reșița, când artista nici nu apucase să debuteze la nivel național.

„Tavi era puțin insistent cu faptul că mă plăcea eu m-am speriat, dar atât, nimic mai mult. E adevărat că m-am speriat, că am stat să mă liniștesc. Ulterior, Alin m-a ajutat cu un taxi să plec spre casă”, a mai spus Minodora, mai arată sursa menționată mai devreme.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE