Cele două vedete de la Pro TV au avut zilele trecute un schimb neașteptat de replici, care i-a dus imediat pe internauți cu gândul că sunt foarte apropiate.

Adela Popescu nu a uitat de ziua de naștere a lui Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu, care a împlinit 17 ani în prima zi din luna august.

Cu această ocazie proaspăta mămică i-a cerut juratei de la Masked Singer România sfaturi legat de creșterea băieților, după ce a văzut cum s-a schimbat copilul brunetei.

Mihaela Rădulescu și Adela Popescu, dialog neașteptat. Ce și-au spus

„Aștept niște sfaturi. La mulți ani, Ayan!”, a scris Adela Popescu, pe Instagram, în dreptul imaginilor cu Mihaela Rădulescu și unicul ei copil.

Fosta gazdă de la Ferma a fost pe fază și i-a dat imediat replica frumoasei blondinei, precizând că vedeta de la „Vorbește lumea” nu are nevoie de recomandări legat de creșterea copiilor.

„N-ai tu nevoie, ești o mamă șmecheră”, a fost răspunsul oferit de detectiva de la Masked Singer România, în mediul virtual.

Mihaela Rădulescu, mândră de băiatul ei. Ce i-a transmis de ziua lui

Frumoasa brunetă este mândră de fiul ei, crescut în Monaco încă de la vârsta de 8 ani. Ayan a primit o educație aleasă, vedeta dorindu-și să-l țină departe de lumea mondenă și de gura lumii.

Fiul Mihaelei Rădulescu este un copil bun, pasionat de școală și de sport, lucru pe care diva nu l-a ascuns niciodată, deși vorbește foarte rar despre băiatul care a devenit acum adolescent.

La împlinirea vârstei de 17 ani, jurata de la Pro TV a postat câteva imagini pe rețelele de socializare, putându-se observa cu ochiul liber legătura mamă – fiu dintre cei doi.

„Nu-mi pasă că nu-s cele mai reușite poze. Mi-ajunge să știu că am fost împreună, de ziua lui, așa cum am fost mereu – cu aceeași iubire strașnică, cu același chef de viață, cu aceeași bucurie cu care m-a încărcat de când l-am adus pe lume.

E tot puiul meu, e tot sufletul meu, chiar dacă e bărbat în toată regula. A crescut prea repede, dă de viață pe cont propriu, muncește pentru ce visează…

Am tot mai puține de făcut pentru el. Învăț să mă dau ușor deoparte și să-l las să zboare. Uf, mai am de-nvățat”, este mesajul emoționant lăsat de Mihaela Rădulescu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE