Îndrăgita cântăreață a impresionat cu ultimele imagini din vacanță, bucuria și zâmbetul larg putându-se citi pe chipul său. De o perioadă vedeta nu-și mai încape în piele de fericire și asta se vede cu ochiul liber.

Artista este în centrul atenției indiferent de ceea ce face, cei care o urmăresc în mediul virtual observând că blondina radiază de când trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Tiberiu Argint.

Andreea Bălan primește numeroase complimente și cuvinte de laudă din partea internauților, care o aseamănă pe jurata de la „Te cunosc de undeva!” cu o regină.

Andreea Bălan, în centrul atenției. Ce complimente primește artista

„Ești superbă, minunată, un om bun și extrem de frumoasă”, „Regina noastră”, „Ești împăcarea sufletului” sau „Ești o femeie drăguță”, sunt câteva dintre mesajele lăsate de fani pe Instagram.

Jumătatea trupei Andrei o ține din vacanță în vacanță în ultima vreme și îndrăznește să încerce lucruri noi pe care nu a avut ocazia până acum, totul datorându-se iubitului ei.

Tiberiu Argint este cel care a ajutat-o pe Andreea Bălan să iubească din nou după divorțul de actorul George Burcea, dar și să-și învingă fricile și temerile, cum ar fi să învețe să schieze.

Mai mult decât atât, vedeta reușește să se mențină în formă din toate punctele de vedere, fiind o persoană foarte puternică, care știe ce vrea de la viață.

Andreea Bălan, susținută de iubitul ei. Cu ce o ajută Tiberiu Argint

„Sunt, în sfârșit, liniștită, sunt fericită, toată perioada cu separarea, cu divorțul a trecut. A trecut aproape un an, în februarie se face un an.

Și sunt foarte, foarte liniștită, și mă concentrez foarte mult pe fetele mele, și vreau ca această latură, această parte personală să o țin pentru mine.

N-am putut să ascund nimic și nici n-am vrut să ascund nimic. Toată viața mea a fost o carte deschisă, de la 12 ani de când m-am lăsat, dar deocamdată această parte o țin pentru mine.

Când va trebui să aflați ceva o să vă povestesc. E important să ai sprijin și susținere și să fie cineva alături de tine”, a mărturisit Andreea Bălan în urmă cu câteva luni, potrivit cancan.ro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE