Surorile Gabor s-au reunit. Monica, Alina și Ramona au decis să petreacă ceva timp împreună după foarte mulți ani. Acestea s-au întâlnit la Dubai. Nu au rezistat și au postat și câteva imagini.

Cele trei sunt în pijamale și pregătite pentru somn. Înainte însă au hotărât să stea de povești.

Cu cine a apărut în pat Monica Gabor, după ce s-a despărțit de Mr. Pink. A filmat totul și a postat pe internet

După mulți ani, cele trei surori s-au reunit. Monica a petrecut ceva timp în Grecia, după presupusa despărțire de iubitul chinez. Apoi a mers în Dubai, acolo unde trăiește Ramona. Celor două li s-a alăturat și Alina, singura care a decis să trăiască în România.

Chiar dacă era aproape miezul nopții, fetele au postat un filmuleț pentru a-și ține fanii la curent cu ceea ce fac. Cele trei sunt îmbrăcate în pijamale, nemachiate și stau la povești. Din imagini se vede că Ramona, Monica și Alina se bucură de timpul petrecut împreună.

“Povești la miezul nopții cu surorile mele”, a scris Ramona Gabor.

Mesajul cu subînțeles al Monicăi Gabor

După o relație de aproape 10 ani se pare că Monica s-ar fi despărțit de Mr. Pink. O dovadă ar fi că a șters de pe contul ei toate imaginile cu iubitul chinez și fiul acestuia. Fosta doamnă Columbeanu nu a făcut declarații în acest sens, dar a postat un mesaj.

“Ai grijă în ceea ce crezi. Vezi aici de ce:

– Dacă nu citești ziarele, ești neinformat.

– Dacă le citești, ești dezinformat.

– Ce faci? Este o întrebare bună, care este efectul pe termen lung în a avea prea multă informație?

– Unul dintre efecte este să fii primul, nu neapărat să fie adevărat. Deci ce responsabilități aveți voi?

– Să spuneți adevărul și nu doar să fiți primii.

– Trăim într-o societate în care trebuie să fii primul, cui îi pasă? Dă-o. Nu ne pasă cine are de suferit, nu ne pasă cine este distrus, nu ne pasă dacă este adevărat. Doar spune-o și vinde-o. Cu exercițiu devii bun”, a fost postat de Monica Gabor pe pagina personală de Instagram.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE