Află cum desfunzi țevile folosind bicarbonat de sodiu și oțet. Metoda este una simplă și eficientă, iar rezultatele vor fi pe măsură. Este un truc pe care ar trebui să-l știe oricine pentru rezolvarea acestei probleme.

Înfundatul țevilor de scurgere este o problemă pentru multe persoane. Din fericire, există o metodă foarte simplă pentru a le desfunda, folosind doar două ingrediente minune.

Cum desfunzi țevile cu bicarbonat de sodiu și oțet. Metoda simplă și eficientă

Iată cum desfunzi țevile cu bicarbonat de sodiu și oțet. Metoda este una sigură și care dă rezultate foarte bune atunci când te lovești de o astfel de problemă, conform fabricatinromania.info.

Se poate întâmpla de multe ori să avem țevile de scurgere înfundate, lucru care este foarte deranjant. Există soluții simple și ecologice astfel încât să nu fie nevoie să chemăm un specialist.

Citește în continuare și află cum trebuie să desfunzi țevile folosind doar două ingrediente pe care le ai în casă. bicarbonat de sodiu și oțet.

Potrivit experților, metoda este 100% eficientă întrucât ajută la topirea acumulărilor de grăsime. Într-un clip postat pe TikTok, o tânără a reușit să desfunde țevile cu aceste două ingrediente.

Se toarnă bicarbonat de sodiu pe gaura de scurgere a chiuvetei. Se adaugă apoi oțetul, care va declanșa o reacție chimică. Cele peste 2 milioane de persoane care au văzut clipul au fost mulțumite de rezultat, scrie Insider.

@sorryimannieCleaning the clogged sink drain 🤮 follow me for more videos ##bakingsoda ##vinegar ##bakingsodaandvinegar ##asmrcleaning ##sink ##satisfying ##fyp

♬ original sound – Annie 💕

Această metodă este recomandată și de agenții de curățenie profesioniști. Spre exemplu, Bailey Carson a explicat că acumulările de grăsime și ulei cauzează înfundarea țevilor.

Combinația de bicarbonat de sodiu și oțet este cea mai bună variantă pentru a scăpa de aceste acumulări. Acestea trebuie folosite doar împreună și nu singure, pentru că nu vor avea același efect.

Pentru un efect sigur, se toarnă apă clocotită în scurgere înainte și după combinația de bicarbonat și oțet, la jun interval de 10 minute.

„Singure, oțetul și bicarbonatul de sodiu nu sunt suficient de puternice pentru a dizolva dopurile, așa că pentru a face aceasta metodă cât mai eficientă, turnați apă clocotita în scurgere înainte și după ce puneți combinația de oțet și bicarbonat.

Presiunea creata de reacția chimică împinge dopul prin scurgere fără probleme”, a explicat Carson, potfivit sursei citate anterior.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE