Toată lumea se întreabă cu cine seamănă Lilibeth, Ducesa de Sussex reușind să scape o primă poză cu chipul fetiței, după ce a postat în mediul online o filmare.

Actrița de origine americană apare la un birou pe care stau la mare cinste câteva imagini înrămate. Potrivit Mirror, una dintre acestea o înfățișează și pe fiica sa.

Meghan Markle și Prințul Harry nu au postat până acum nicio fotografie oficială cu chipul fetiței lor, așa că nu este de mirare că fanii s-au bucurat că au prins un astfel de moment de neatenție.

Prima imagine cu fiica lui Meghan Markle și a Prințului Harry. Cu cine seamănă

„Îmi place să cred că în fotografia din mijloc este o imagine în care Harry o ține pe Lili”, este unul dintre comentariile care apare în mediul virtual.

„Se pare că în fotografia 1 este Archie, 2 Meghan și Harry, 3 Harry ținând-o pe Lili pe cale să-i dea un sărut și 4 Meghan cu Archie”, este un alt mesaj din partea internauților.

Micuța s-a născut pe 4 iunie, sarcina vedetei fiind ținută secretă o perioadă destul de lungă. Conform unor surse apropiate celebrului cuplu, Lilibeth are trăsături de la ambii părinți.

„Lili este mai perfectă decât și-ar fi putut imagina vreodată Meghan și Harry. Sunt atât de îndrăgostiți de ea și este absolut frumoasă. Este combinația dintre Harry și Meghan”, a spus sursa pentru Us Weekly.

Fetița a adus o bucurie uriașă în familia Ducilor de Sussex, care din păcate, au trecut printr-un moment neplăcut în vara anului trecut. Actrița a suferit un avort spontan, care a marcat-o profund.

Actrița Meghan Markle, în propria casă
Meghan Markle a ”scăpat” prima poză cu fiica sa. Sursa foto: Mirror

Meghan Markle a împlinit 40 de ani. Ce proiecte noi are actrița

Videoclipul în care se pare că apare chipul lui Lilibeth a fost lansat cu ocazia zilei de naștere a actriței. Meghan Markle a împlinit 40 de ani, mărturisind și ce planuri de viitor are în continuare.

Împlinită pe plan personal, actrița a anunțat un nou proiect incitant, intitulat 40×40, care are ca scop readucerea femeilor la locul de muncă cu sprijinul altor femei.

Ideea afacerii este ca 40 de prieteni să doneze 40 de minute din timpul lor pentru a ajuta o femeie să se integreze din nou la serviciu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE