Cântărețul este mai îndrăgostit ca niciodată și nu există niciun moment în care să stea departe de partenera sa de viață. Artistul și noua sa iubită fac extrem de multe lucruri împreună.

Relația amoroasă dintre Pepe și Yasmine este una cât se poate de serioasă având în vedere că tânăra i-a cunoscut deja fetele, pe Rosa și Maria.

În plus, au mers împreună la diferite evenimente, iar acum sunt într-o vacanță la Cannes, de unde postează diferite imagini și filmări.

Pepe, îndrăgostit lulea de noua iubită. Ce a dezvăluit artistul despre Yasmine

Pepe nu se sfiește să vorbească deschis despre sentimentele pe care le are pentru Yasmine, deși sunt un cuplu de numai două luni. Vedeta a făcut chiar și o dezvăluire neașteptată despre perechea sa.

Fostul concurent de la „Te cunosc de undeva!” recunoște că o iubește pe actuala sa iubită, la un moment dat precizând că nu exclude posibilitatea să se însoare din nou.

„M-am întâlnit cu o frumusețe de fată și mi-a spus ca Yasi e superbă. Eu știu că e superbă că d-asta e cu mine, o iubesc”, a mărturisit Pepe în mediul virtual.

Cunoscutul artist și-a găsit liniștea și fericirea în brațele lui Yasmine, care l-a făcut să treacă repede peste divorțul de mama fiicelor sale, Raluca Pastramă.

Vedeta și fiica lui Nelu Pastramă au divorțat după 8 ani de relație, în trecut cântărețul fiind căsătorit și cu actrița Oana Zăvoranu, de care s-a despărțit cu mare scandal.

Pepe, pregătit să se însoare din nou. Cântărețul mai vrea copii

În momentul de față Pepe trăiește fiecare clipă și se bucură de dragostea pe care i-o poartă partenerei sale de viață, declarând că se gândește să meargă a treia oară la altar și să devină tată iar.

„Normal că-mi doresc să mă căsătoresc din nou cu acte. Dacă aș avea o relație, care este extrem de posibilă, până la urmă, poate mai urmează încă un copil, nu ai de unde să știi… Dar ce facem, mă? Ne castrăm? Ne eutanasiem?

Dacă așa vrea Dumnezeu! Dar de ce? Dar de ce privezi următoarea iubită, următoarea relație de frumusețea de a avea un copil? Adică eu am deja doi! Ar fi super egoist din partea mea!

De ce să nu oferi șansa fiecărei femei din viața ta? Te plimb, te respect, îți fac copii, dar fii cuminte! Fii cuminte și iubește-mă”, a spus Pepe, în emisiunea Xtra Night Show, notează unica.ro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE