Cele 5 cupluri de vedete pe care le prezentăm mai jos au trecut cu bine peste toate problemele și au reușit să demonstreze că dragostea poate dura o viață de om.

Este vorba despre perechi de celebrități internaționale,ale căror relații pot fi un exemplu pentru multe alte cupluri.

Showbiz-ul, la fel ca viața de zi cu zi, este plin de tentații. Multe cupluri de vedete nu trec testul timpului și se despart la prima ispită.

Top 5 cupluri de vedete care au trecut testul timpului

Se întâmplă mai ales în cazul cântăreților și actorilor. Date fiind aceste meserii, este greu pentru mulți să nu cadă în tentație.

Totuși, există celebrități care se pot lăuda cu zeci de ani de căsnicie. Unele dintre ele reușesc să țină prima pagină a ziarelor și revistelor din străinătate cu lucrurile pe care le fac împreună, fără să se implice în scandaluri, ceea ce este mai mult decât lăudabil.

Locul 5: Ellen DeGeneres și Portia de Rossi – 17 ani. De atâta timp sunt împreună prezentatoarea americană și partenera ei de viață. Cele două formează unul din cele mai vânate cupluri din showbiz-ul american.

Legat de relația lor, au existat în toți acești ani zvonuri referitoare la destrămarea cuplului, însă toate au fost infirmate de cei 17 ani care au trecut.

Locul 4: David și Victoria Beckham – 24 de ani. Fotbalistul și cântăreața formează, de departe, cel mai iubit cuplu din showbiz-ul britanic.

Și în cazul lor au apărut zvonuri cu privire la infidelități din partea fotbalistului, însă la fiecare apariție publică, aceștia au fost mai uniți și mai îndrăgostiți ca niciodată.

Locul 3: Elton John și David Furnish – 28 de ani. Celebrul cantautor englez este împreună cu iubitul său de aproape 30 de ani.

Cei doi s-au căsătorit în anul 2014, după 21 de ani de relație. Nunta lor a fost pe prima pagină a revistelor glossy din străinătate, fiind evenimentul monden al acelui an.

Elton John și David Furnish s-au căsătorit în anul 2014. Foto: Instagram

Samuel L. Jackson și soția, de 48 de ani împreună

Locul 2: Sarah Jessica Parker și Matthew Broderick – 30 de ani. Protagonista serialului „Totul despre sex” se iubește cu celebrul actor hollywoodian de trei decade.

Samuel L. Jackson și LaTanya, de aproape 50 de ani împreună. Foto: Instagram

 

Și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu în primăvara anului 1997. Înainte de Broderick, Sarah Jessica a avut o relație cu un alt actor râvnit de femei: Robert Downey Jr.

Locul 1: Samuel L. Jackson și LaTanya – 48 de ani. Cei doi sunt fără doar și poate campionii longevității din acest top al cuplurilor reușite din lumea vedetelor.

S-au cunoscut în anul 1970 și s-au căsătorit 10 ani mai târziu, în 1980.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE