Ziua de joi aduce vești bune pentru nativii mai multor zodii. Unii primesc sume de bani, alții sunt mulțumiți de munca pe care o fac.  Alți nativi au timp să se dedice unor activități pe care le adoră.

Astrologul de la Antena 3, Camelia Pătrășcanu, a analizat fiecare zodie.

Horoscop Camelia Pătrășcanu: joi, 5 august 2021. Săgetătorii stau bine din punct de vedere financiar

Berbec

Este o zi dedicată muncii. Se organizează foarte bine și toate lucrurile le ies de minune. Spre seară vor fi mulțumiți de rezultatele pe care le obțin.

Taur

Pentru că sunt extrem de atenți, Taurii ar putea descoperi unele probleme în legătură cu diferite acte, documente. Astfel, pot interveni la timp și rezolvă problema.

Gemeni

O zi bună din punct de vedere financiar. Nativii din această zodie primesc niște sume de bani. Poate fi vorba de unele bonusuri, sau câștiguri obținute din unele investiții pe care le-au făcut.

Rac

Au o capacitate fantastică de a se adapta la orice situație. Știu cum să poarte o discuție. Va fi o zi reușită pentru Raci.

Leu

Este bine să-i lăsați pe alții să iasă în față, iar voi să fiți puțin mai discreți. Este posibil să ajutați o persoană care este în dificultate.

Fecioară

Acești nativi îi vor sprijini pe cei care au nevoie. Fie oferă un sfat bun, fie îi susțin într-un alt mod.

Balanță

O zi bună. Nativii zodiei își fac foarte bine treaba și îi supraveghează pe cei din jur, pentru ca toată lumea să respecte regulile.

Scorpion 

Ați putea primi unele promisiuni pe care puteți conta. Puteți face o înțelegere profitabilă cu o altă persoană. 

Săgetător

Beneficii din partea unor apropiați sau din partea familiei.  Reușiți să înmulțiți și banii pe care i-ați pus deoparte.

Capricorn

Aveți spor în tot ce faceți astăzi. Descoperiți că aveți o relație bună cu cineva de care aveți nevoie.

Vărsător 

Vărsătorii trebuie să fie dedicați muncii pe care o fac. Sunt foarte harnici astăzi. Au și mulțumiri când vine vorba despre latura personală.

Pești

Cuvintele de astăzi sunt tandrețe și intuiție. Este o zi bună pentru ca unii nativi să se ocupe de copii. Alții pot face activități recreative. 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE