Neti Sandu prezintă horoscopul pentru joi, 5 august 2021. Vibrația zilei este 5, iar nativii ar trebui să aibă mai mult curaj să-și ofere momente de liniște, Află care sunt previziunile astrologului de la ProTV pentru această zi.

Iată ce vești primesc nativii celor 12 zodii.

Horoscop Neti Sandu pentru joi, 5 august 2021. Nativii Balanță ar trebui să se odihnească

Berbec

Ar trebui să vă hotărâți și să nu mai amânați o vizită la medic pentru a vedea că lucrurile sunt cum trebuie.

Taur

Este o zi tocmai bună pentru a face câteva lucruri acasă. Este un moment de liniște care aveți nevoie.

Gemeni

Trebuie să va faceți niște acte. Ar putea fi pentru unele cursuri pe care vreți să le începeți în această toamnă. Ar putea fi și acte de care aveți nevoie pentru a pleca într-o vacanță.

Rac

O să aveți o discuție clară cu partenerul de viață. Este posibil să mai adunați și ceva bani dintr-o colaborate

Leu

Ați putea să vă luați unele colaborări. Trebuie să vă reveniți cu banii după ce ați fost plecați în vacanță. În jurul vostru se vor aduna mai multe persoane pentru a vă putea apuca împreună de treabă.

Fecioara

Este momentul să vă îngrijiți și de voi. Poate adoptați un nou look. Trebuie să vă interesați și de sănătate pentru a preveni acutizarea vreunei boli.

Balanță

Ați avea nevoie de un moment de liniște în care să vă odihniți pentru că sunteți obosiți. Trebuie să vă bucurați de concediu, dar și de munca pe care o aveți de făcut.

Scorpion

Chiar dacă mulți sunt în concediu este posibil să începeți lucruri noi. o campanie de promovare poate. O să atrageți privirile asupra voastră.

Săgetător

Este o zi în care ați putea merge la cumpărături să vă mai luați unele lucruri care vă plac. Este o zi bănoasă pentru voi.

Capricorn

S-ar putea să vă intre niște bani în cont. Îi păstrați acolo și vedeți voi ce faceți cu ei. Poate luați lucruri noi sau poate vă veți schimba mașina.

Vărsător

Ați putea merge la o cafea și este posibil ca lucrurile în viața sentimentală să se mai aranjeze puțin. Poate vă îndreptați chiar spre o căsătorie.

Pești

Primiți sau auziți despre niște oferte de colaborare dar încă vă gândiți pe care o să o acceptați.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE