Celebra cântăreață a devenit miliardară în dolari. Potrivit celor de la Forbes, Rihanna are o avere de 1,7 miliarde de dolari. Cei mai mulți bani nu i-a făcut însă din muzică.

Cântăreața are mai multe afaceri care sunt extrem de profitabile.

Rihanna este cea mai bogată cântăreață din lume. Cum a devenit miliardară

Rihanna, pe numele său adevărat Robyn Fenty, a intrat în clubul miliardarilor. Aceasta a devenit cea mai bogată cântăreața din lume cu o avere estimată la 1,7 miliarde de dolari.

Cea mai mare parte a averii nu a strâns-o însă din muzică. 1,4 miliarde de dolari vin din valoarea companiei de cosmetice pe care o deține, Fenty Beauty. Restul banilor vin dintr-o altă societate pe care o deține, cea de lenjerie, Savage x Fenty și din muzică.

Fenty Beauty a fost înființată în 2017 în parteneriat cu un alt gigant, LVMH. Veniturile din această afacere depășesc anual suma de 550 de milioane de dolari. Rihanna explica în urmă cu ceva ani de ce a decis să aibă o campanie de cosmetice.

“Vreau ca femeile de pretutindeni să se simtă incluse”, spunea artista.

Louis Vuitton Moët Hennessy (LVMH) este condusă de Bernard Arnault, care ocupă poziția a doua în topul celor mai bogați oameni din lume, după fondatorul Amazon, Jeff Bezos.

Artista a avut și afaceri care nu au mers foarte bine. Linia de modă Fenty, deschisă tot în colaborarea cu LVNH, a fost închisă anul acesta, după nici doi ani de la lansare.

Din 2016 nu a mai lansat nicio piesă proprie

Rihanna a luat o pauză de la muzică. Nu a mai lansat nicio piesă proprie din 2016. Ultimul album pe care l-a scos a fost “Anti”. A avut în acești ani doar două colaborări cu DJ Khaled și PARTYNEXTDOOR.

Aceasta a declarat în anul 2019 că și-a dorit un echilibru între viața personală și muncă.

“Obișnuiam să stau numai în studio, timp de trei luni consecutive, asta făceam. Și apoi lansam câte un album. Acum, viața mea e ca un carusel. O zi mă ocup de fashion, o zi de lenjerie, o zi de produsele de beauty, și apoi mă ocup și de muzică. E ca și când aș avea o mulțime de copii de care trebuie să am grijă”, spunea cântăreața.

Rihanna a vândut mai mult de 250 de milioane de discuri în cariera sa.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE