Adela Popescu a postat prima imagine în costum de baie, la nici o lună după ce a născut pentru a treia oară. Prezentatoarea TV s-a recuperat foarte rapid după sarcină, așa cum sd poate observa în fotografiile postate pe rețelele sociale.

Vedeta a plecat în prima ei vacanță în formulă de cinci. Actrița, Radu Vâlcan și cei trei băieți se află pe litoral, unde au parte de relaxare și vreme bună.

Adela Popescu, prima imagine în costum de baie, după ce a născut a treia oară. Cât de bine arată prezentatoarea

Adela Popescu a născut a treia oară pe 11 iulie și se pare că recuperarea după sarcină nu a fost prea lungă. Soția lui Radu Vâlcan arată impecabil în costum de baie.

Fiind pe litoral cu soțul și cu cei trei băieți, prezentatoarea a îmbrăcat un costum de baie dintr-o singură piesă. Frumoasa blondină și-a păstrat formele, deși nu a trecut atât de mult timp de la a treia naștere.

„Ăsta e costumul. Hai că s-a descurcat”, a scris Adela Popescu pe Instagram, în dreptul unei fotografii în costum de baie.

Vedeta este fericită că silueta ei revine la normal și se bucură de timpul petrecut alături de familia ei, care s-a mărit recent cu încă un membru.

Adela Popescu
Așa arată Adela Popescu în costum de baie, la aproape o lună după a treia naștere. Sursa foto: Instagram

Adela Popescu și Radu Vâlcan, despre numele celui de-al treilea copil

Recent, Adela Popescu și Radu Vâlcan au dezvăluit numele bebelușului care a venit pe lume luna trecută. Micuțul se numește Adrian, fiind special ales astfel încât să înceapă cu „A”, exact ca frații lui, Andrei și Alexandru.

Blondina are un pandantiv cu litera „A” la gât, simbolizând numele celor trei copii, după cum le-a arătat și fanilor de pe rețelele sociale.

„A de la Alexandru, Andrei și Adrian ”, a scris prezentatoarea, în dreptul unei fotografii cu pandantivul.

Cei doi soți își doresc, în continuare, o fetiță. Cei doi nu exclud posibilitatea de a mai avea un copil în viitor și speră să fie fată a patra oară, atunci când se va întâmpla, după cum spuneau în urmă cu câteva luni.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE