Chiar dacă emisiunea Burlacul s-a terminat de ceva vreme,  Andi Constantin a păstrat legătura cu unele dintre concurente. De curând acesta s-a întâlnit cu Alexandra Mucea, una dintre semifinaliste, cu care se pare că se înțelege extrem de bine. Cei doi s-au și fotografiat apoi le-au arătat și fanilor pozele.

Andi Constantin a eliminat-o pe Alexandra Mucea în semifinalele concursului după ce a avut o discuție cu mama acesteia.

Andi Constantin, întâlnire neașteptată cu o semifinalistă de la Burlacul. Cum s-au pozat cei doi

Andi Constantin și Alexandra Mucea au păstrat legătura și după ce emisiunea Burlacul a ajuns la final. În timpul concursului cei doi au petrecut destule momente împreună și se pare că au rămas prieteni buni.

De curând cei doi s-au întâlnit în București și au postat și o fotografie pe conturile de Instagram pentru fani.

“Uitați cine e în oraș”, a scris Andi Constantin, în dreptul fotografiei.

Andi și Alexandra
Andi și Alexandra

 

Alexandra Mucea a fost eliminată în semifinale, după ce Andi a avut o conversație cu mama acesteia, care l-a făcut să înțeleagă că fiica sa este mult prea tânără pentru a-și întemeia o familie.

Cum s-a încheiat relația dintre Andi și Ana Bene

Ana Bene a fost marea câștigătoare, dar relația ei cu Andi nu a durat mult timp. Foarte mulți fani le-au trimis celor doi mesaje după ce au aflat că s-au despărțit.

Tânărul a susținut că el ar fi fost cel care a decis să pună capăt relației. În mesajul postat pe pagina de socializare acesta i-a luat apărarea Anei Bene.

“Nu îmi cer scuze că nu m-am ridicat la nivelul așteptărilor voastre, a celor puțini și vehemenți, ci va rog doar, să va îndreptați acele frustrări, către mine și nu către ea.

Ea nu are nici o vină, nu cunosc persoană mai bună ca ea.

În schimb eu, daca sunt vinovat de ceva, este că am făcut ceea ce am simțit și dacă pentru asta sunt de condamnat, atunci sunt aici pentru judecata voastră”, a scris Andi Constantin pe pagina sa de socializare, la doar câteva zile după terminarea concursului.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE