Neti Sandu prezintă horoscopul pentru luni, 9 august 2021. Vibrația zilei este 9, iar nativii își folosesc intuiția atunci când fac alegeri. Află care sunt previziunile astrologului de la Pro TV pentru prima zi a săptămânii.

Horoscop Neti Sandu: luni, 9 august 2021, pentru fiecare nativ

Berbec

Se poate să câștigi niște bani dintr-o activitate pe care o desfășări paralel cu actualul job. Poate faci niște reamenajări prin locuință.

Taur

Este momentul perfect să repari ceea ce nu merge bine în relația de cuplu. Elimini niște lucruri nefuncționale din casă și poate îți iei altele noi.

Gemeni

Scoți niște bani din bugetul familiei, ai de gând să faci câteva schimbări prin locuință astfel încât tu și ai tăi să vă simțiți și mai bine acasă. Te pregătești de un asalt în carieră.

Rac

Îți unești forțele cu cele ale unor colegi și lansați un proiect care să vă scoată la iveală anumite valențe ascunse. Se anunță bani în plus.

Leu

S-ar putea să semnezi un contract, chiar și unul de colaborare, și o să te dedici cu totul proiectului în care te-ai implicat. Este o zi cu vești bune.

Fecioară

Te gândești să pleci în vacanță ca să te odihnești. Simți că ai obosit și e momentul perfect să te relaxezi într-un concediu. Te gândești să pui în practică anumite idei.

Balanță

Te mai interesezi de sănătate, ca să vezi cum stau lucrurile și ce tratament ar trebui să iei, dar și ce spune medicul. Primești noi sarcini la job și vezi despre ce e vorba, mai ales că îți plac provocările.

Scorpion

Meritele de la locul de muncă îți sunt recunoscute și primești aprecieri din mai multe direcții. Vor fi, de asemenea, și recompense. Lucrezi cu persoane care sunt pe aceeași lungime de undă cu tine.

Săgetător

Îți faci un program de socializare și decizi să pleci în deplasare, măcar la finalul săptămânii, ca să vezi cum mai merg lucrurile. Te întâlnești cu niște parteneri de afaceri pentru că ai noi idei pe care să le pui în aplicare.

Capricorn

Faci o analiză a bugetului ca să vezi de câți bani ai nevoie ca să pleci câteva zile în deplasare, să iei o gură de aer și să te odihnești. Poate găsești cazare ieftină sau cineva te invită acasă și pleci câteva zile.

Vărsător

Vin niște bani în plus și o să ai de cheltuială, chiar și pentru a pleca undeva câteva zile, să te relaxezi sau să faci un tratament. Poate îți găsești ceva în plus la care să lucrezi.

Pești

Te bucuri de revenirea unei persoane care a dispărut o perioadă din viața ta și poate reluați relația. Te asociezi cu niște parteneri pentru o afacere sau pentru ceva de făcut în timpul liber.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE