Neti Sandu prezintă horoscopul pentru marți, 10 august 2021. Vibrația zilei este 1 și nativii ar putea începe ceva în care cred cu adevărat. Vezi care sunt previziunile astrologului de la Pro TV pentru astăzi.

Horoscop Neti Sandu: marți, 10 august 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Poate ți-ai propus să faci niște schimbări în locuință, să duci și mașina în service. Apare ceva nou la locul de muncă și ai multe de făcut, poate și un proiect nou.

Taur

Traversezi o perioadă agitată în relația sentimentală. Ca să fie liniște din nou ar trebui să-i înțelegi problemele persoanei iubite. Calculezi bugetul ca să-ți ajungă pentru casă, dar și pentru o deplasare.

Gemeni

E posibil să angajezi o firmă să rezolve niște probleme din casă, dar te va costa. E momentul să-ți verifici actele și să vezi dacă sunt în regulă, mai ales cele de identitate.

Rac

Pleci în vacanță și este posibil să rezolvi, totodată, și niște probleme de serviciu, dacă tot te deplasezi undeva. Se anunță câștiguri financiare, poate recuperezi niște bani sau primești o mărire de salariu.

Leu

O să-ți intre bani în cont, poate o mărire de salariu. Aduni și din alte părți niște sume de bani. Îți aduni toate resursele pentru o relansare.

Fecioară

Se poate să faci niște cumpărături pentru casă, ca să reamenajezi interiorul. Începi niște proiecte noi ca să-ți sporești veniturile, ești gata de noi provocări.

Balanță

Te asociezi cu niște prieteni ca să petreceți timpul liber și vă vă încărcați bateriile, poate plecați undeva. Ai grijă de sănătate și te ocupi și de cei dragi, vrei să te asiguri că sunt bine.

Scorpion

Le ceri superiorilor niște facilități, poate și bani, dacă crezi că ai șanse să obții aceste lucruri. Primești niște oferte de lucru și alegi cu precauție, nu mai vrei să lași de la tine.

Săgetător

Apar proiecte noi și alegi și tu unul, dacă rezonezi cu unul dintre ele, ca să ai de unde câștiga niște bani în plus. Poate pleci undeva în concediu ca să te poți relaxa.

Capricorn

Poate cineva te invită în natură și accepți să mergi, dacă nu ești deja în concediu. Faci un calcul și poate ai suficienți bani ca să mergi câteva zile într-o scurtă vacanță la mare sau la munte.

Vărsător

Îți calculezi bugetul și vezi dacă banii sunt suficienți ca să pleci într-o deplasare sau să faci modificări prin casă. Încerci să rezolvi tot ce ține de job ca să poți pleca în vacanță.

Pești

Cineva te invită la o cafea ca să discutați între patru ochi despre o anumită chestiune astfel încât să poți lua o decizie. Interacționezi cu niște persoane care vor să colaboreze cu tine și poate accepți, mai ales că vin și bani.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE