Ducesa de Sussex trăiește visul oricărei femei, chiar dacă în momentul de față s-a retras din Familia Regală Britanică. Potrivit surorii sale vitrege, actrița avea de mică o obsesie nesănătoasă legată de regalitate.

Samantha Markle a dezvăluit recent, pentru presa britanică, că sora sa, imita din fragedă copilărie gesturile făcute de mama Prințului Harry, Prințesa Diana.

Mai mult decât atât, ruda lui Meghan Markle din partea tatălui susține că are suficiente dovezi care atestă faptul că soția Prințului Harry a studiat viața Familiei Regale.

Meghan Markle a devenit prințesa la care visa în copilărie. Actrița a fost obsedată de familia regală

„Multe tinere fete au avut fantezii cu viața de prințesă în vremea în care trăia Diana, așa că n-am dat prea multă atenție acestui lucru, la început.

Însă, mult mai târziu, am văzut fotografii cu Prințesa Diana și pe sora mea copiindu-I gesturile și chiar și ținutele.

Sunt numeroase dovezi care să susțină faptul că le-a studiat vieților celor din familia regală”, a declarat Samantha Markle, în cadrul GB News, scrie okmagazine.ro.

Sora vitregă a actriței a mai punctat faptul că vedeta și-a urmat întotdeauna obiectivele și a știut mereu cum și unde să ajungă.

În felul acesta ruda lui Meghan Markle a dat de înțeles că Ducesa de Sussex este o persoană care-și calculează fiecare mișcare dinainte.

Meghan Markle, interesată de Prințul Harry datorită originii sale?

Samantha Markle a venit și cu un exemplu în această situație, sfat pe care-l dă prietenilor săi înainte de a avea o primă întâlnire cu o femeie.

„Le spun întotdeauna prietenilor mei bărbați că, dacă vor să vadă din ce este făcută o femeie și care-i motivul pentru care iese cu ei, să o ia la plimbare într-o mașină veche.

Așa pot să vadă dacă mai iese și a doua oară cu ei. Cu siguranță că a fost interesată de Prințul Harry datorită originii lui”, a completat aceasta pentru sursa citată mai devreme.

Meghan Markle nu este la prima căsătorie. Actrița a ajuns pentru prima oară la altar alături de Trevor Engelson, divorțul producându-se după numai 3 ani de la semnarea actelor.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE