Recent, toate cele trei surori s-au reunit și petrec foarte mult timp împreună, în Dubai, acolo unde locuiește de peste 9 ani Ramona Gabor, cea care este un adevărat sprijin pentru Monica perioada asta.

Despărțirea de omul de afaceri chinez Mr. Pink a făcut-o să plece din Statele Unite ale Americii, lucru care s-a întâmplat și cu sora cea mare, Alina, care de câteva zile a părăsit România.

Așadar, Monica, Ramona și Alina s-au întâlnit după o perioadă foarte lungă de timp, dovadă fiind chiar imaginile pe care le postează pe rețelele de socializare.

Surorile Gabor o țin numai în distracții. Cum au apărut toate 3, într-o locație din Dubai

Legătura surorile Gabor este una specială și frumoasă, dovadă că au petrecut într-o locație de lux din Dubai. S-au delectat cu cele mai gustoase feluri de mâncare și și-au încântat papilele gustative cu cele mai rafinate deserturi.

Băuturile colorate nu au lipsit nici ele de la seara fetelor, care nu au ratat ocazia să imortalizeze pe veci momentul. Monica, Ramona și Alina Gabor s-au fotografiat împreună la marea reuniune de familie.

Cea care a distribuit poza în mediul virtual a fost chiar fosta soție a lui Irinel Columbeanu, care a lăsat și un mesaj emoționant.

„Iubirea noastră nu are nevoie de cuvinte. Este ca o bătaie de inimă. Se simte așa cum ne simțim propriul puls”, a scris Monica Gabor, în dreptul fotografiei.

Cele trei surori Gabor s-au aranjat înainte de a ieși din casă și au avut grijă să-și asorteze ținutele. În felul acesta au purtat toate rochii albe, care să le pună în valoare pielea.

Ramona Gabor, un adevărat sprijin pentru Monica

Ramona Gabor este cea care a avut grijă să le arate surorilor sale împrejurimile orașului în care locuiește de ani buni. Tot ea este un adevărat sprijin pentru Monica, care s-a despărțit recent de iubitul chinez.

Fostul fotomodel și-a făcut bagajele și a plecat din America tocmai în Dubai, unde are de gând să o ia de la zero și să devină independentă financiar.

Până în prezent, Monica Gabor nu a oferit nicio declarație despre ceea ce s-a întâmplat cu partenerul ei de viață, însă un lucru este cert, nu mai apar în nicio poză împreună, în mediul online.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE