Fostul Războinic de la Kanal D a făcut o mărturisire neașteptată la scurt timp după ce s-a întors din vacanța exotică în care și-a dus partenera de viață, după ce au stat despărțiți câteva luni bune.

Sorin Pușcașu este în culmea fericirii, precizând că este mai pregătit ca niciodată să devină tată alături de iubita sa, Laura, cu care formează un cuplu de aproximativ 4 ani.

Cei doi au o relație amoroasă foarte sudată, dovadă că au planuri mari de viitor. Fostul concurent de la Survivor România a mai precizat că a avut și o premoniție legat de venirea pe lume a unui copil.

Sorin Pușcașu de la Survivor România, declarații despre un viitor copil. Ce a scos la iveală fostul Războinic

„Eu asta i-am cerut atunci, când m-am întors de la Survivor, dacă vrea să fie mama copiilor mei. Doamne ajută! Dacă e să se întâmple, cu siguranță o să anunț.

Am văzut o barză pe acolo, dar nu știu”, a spus Sorin Pușcașu în emisiunea „Ștafeta mixtă”, conform wowbiz.ro.

Fostul concurent de la Survivor România a adus în discuție și nunta cu partenera sa de viață. Fostul Războinic încă nu și-a cerut iubita de soție, dar spune că nu se grăbește să oficializeze relația prea curând.

Sorin Pușcașu are încredere că toate se vor așeza la rândul lor, mai ales că Laura este femeia care l-a sprijinit necondiționat când a fost vorba de competiția sportivă de la Kanal D.

„Nu am cerut-o, dar toate la timpul lor. Nu ne grăbim, nu ne țin niște acte. La un moment dat o să avem nevoie de actele alea”, a mai spus fostul Războinic, mai arată sursa citată.

Cum și-a cunoscut Sorin Pușcașu de la Survivor România iubita

Cei doi îndrăgostiți s-au cunoscut pe Facebook, pe vremea când fostul participant de la Survivor România era în echipa de juniori a celor de la Petrolul Ploiești. De atunci sunt foarte uniți.

Laura Alexe a mărturisit la un moment dat că nu au stat niciodată despărțiți o perioadă atât de lungă, distanța și faptul că nu au avut voie să comunice fiind cele mai dificile lucruri.

Mai mult decât atât, tânăra a mai precizat că i-a trimis zilnic mesaje iubitului ei pentru a-i povesti ce a mai făcut și cât de mult îl iubește, deși Sorin Pușcașu nu a avut acces la telefon.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE