Prezentatorul de la Pro TV a stârnit un val de controverse în mediul online, deși la prima vedere imaginea postată pe Facebook pare una inofensivă.

Fotografia o arată pe fiica lui Cabral în timp ce se joacă cu animalele de companie ale familiei, doi câini din rasa Cane Corso, care stau întinși pe iarba din curte.

Namiko apare peste unul dintre câinii de talie mare, gestul vedetei de la „Ce spun românii?” fiind aspru criticat de internauți.

Cabral, pus la zid de internauți. Prezentatorul a postat o imagine cu fiica sa, Namiko

„Duduița Namiko și puii cucoanei Tiara Ibacka, pe relax…”, a scris vedeta în dreptul imaginii cu Namiko și cei doi câini.

Foarte mulți oameni au fost de părere că micuța nu ar trebui să se joace cu cei doi patrupezi, care pot avea gesturi neprevăzute. Cabral a fost pus la zid pentru că este iresponsabil.

„Îmi este frică de câini… .mai ales de rasa ta de câini. Mi se par fioroși… am văzut pe stradă o scenă în care a atacat un alt câine de talie mai mică”, „Și nu-i periculos?”.

„Eu zic că acești câini par foarte fioroși, vă spun sincer că mi-ar fi foarte frică să-mi las copilul în preajma lor!”, sunt câteva dintre comentariile negative.

Cunoscutul om de televiziune nu a lăsat lucrurile așa și a venit cu o replică pentru toți cei care au considerat că fiica sa este în pericol în preajma celor două animale.

Cabral a mărturisit că animalele fac parte din familie, Namiko fiind foarte obișnuită cu ei și cu care se joacă destul de des.

În altă ordine de idei, vedeta a mai adăugat că postarea sa nu a fost una neapreciată, dovadă că oamenii au postat imagini cu propriile animale de companie alături de copii.

„Vă spun o chestie simplă… cel mai mare câștig al postării este numărul incredibil de poze cu pitici și câini strânse aici în seara asta”, a mai scris Cabral.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE