Jamie Spears a fost de acord să renunțe la statutul de tutore al fiicei sale, după o bătălie foarte lungă care s-a dat prin tribunale. Bărbatul a colaborat în cele din urmă cu Curtea și cu avocatul artistei.

În urmă cu ceva vreme avocatul bărbatului susținea că nu există niciun motiv să fie înlăturat din funcție, dar iată că solista nu a renunțat și a dus mai departe procesul.

Artista a lansat numeroase proceduri legale pentru a elimina tutela controversată a tatălui ei, care îi conferea control asupra finanțelor și vieții sale personale.

Britney Spears, câștig de cauză în procesul cu tatăl său. De ce artista și-a dat în judecată părintele

Mai exact, Britney Spears nu avea voie să se recăsătorească, ea divorțând de Kevin Federline, după doi ani de mariaj. Cei doi au împreună doi copii, care au rămas în grija fostului soț.

În plus, celebra cântăreață a mărturisit că în ultimii 13 ani părintele său a obligat-o să folosească metode contraceptive, controlând fiecare aspect al vieții sale.

Tatăl vedetei este acuzat că a făcut plăți nejustificate unor promotori de concerte, în condițiile în care artista s-a retras de pe scenă de multă vreme.

„Suntem fericiți că domnul Spears și avocatul său au admis astăzi într-un document juridic că trebuie să se retragă. S-a făcut dreptate pentru Britney. 

Promit să duc mai departe ancheta asupra comportamentului domnului Spears și al altora în acești ultimi 13 ani, timp în care a strâns milioane de dolari de pe urma fiicei sale”, a spus avocatul lui Britney Spears, Mathew Rosengar, scrie digi24.ro.

Cum a ajuns Britney Spears sub tutela părintelui său

Britney Spears a intrat sub tutela tatălui său în 2008, după ce cu un an înainte a suferit o cădere nervoasă după divorțul de Kevin Federline.

Cântăreața a pierdut atunci custodia celor doi copii, pe care îi vizitează în prezent. Căderea nervoasă a făcut-o să se interneze într-un centru de refacere, fapt care a dus la plasarea sa sub tutela tatălui.

Frumoasa blondină a luat o pauză din activitatea de pe scenă în anul 2018, de atunci încercând să iasă de sub controlul absolut al lui Jamie Spears.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE