Cele două s-au bucurat de momente frumoase, dar și dificile pe Drumul Împăraților, legătura dintre ele având acum și mai multe amintiri comune.

Lidia Buble are numai cuvinte de laudă la adresa surorii sale, recent postând în mediul online un moment de-a dreptul emoționant cu Estera.

Lidia Buble și Estera, în lacrimi. Ce au pățit după Asia Express

Surorile se strâng în brațe, în fața unui bloc, ambele lăcrimând pentru că sunt nevoite să revină la viețile lor, ceea ce înseamnă că vacanța s-a terminat pentru ele.

Fosta iubită a lui Răzvan Simion se întoarce la București, în timp ce Estera pleacă în Austria, acolo unde locuiește de ani buni cu familia ei.

Acesta este și motivul pentru care lacrimile curg șiroaie pe obrajii Lidiei Buble, fiind nevoită să-și ia rămas bun, fără să știe când își va mai vedea sora.

Aflate în stradă, înainte de plecare, în Deva, orașul lor natal, cele două surori au izbucnit în plâns și s-au îmbrățișat extrem de tare, semn că sunt mai unite după Asia Express.

Frumoasa blondină a ținut să-i mulțumească rudei sale pentru că a acceptat să meargă cu ea pe Drumul Împăraților, emisiune ce se va difuza din septembrie la Antena 1.

Lidia Buble și sora sa, Estera
Lidia Buble și sora sa, Estera, în lacrimi. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Lidia Buble, în lacrimi la plecarea Esterei din România

„Eu plec înapoi la București și ea pleacă înapoi acasă. Asia Express continuă, plecăm pe Drumul Împăraților separat. Mulțumesc pentru toate amintirile și pentru tot.

Am stat atât de mult timp împreună și acum să plec iar…”, a spus Lidia Buble despre plecarea surorii sale, pe InstaStory.

Cântăreața a ținut să mai adauge că are cele mai nebune amintiri alături de sora sa și mai ales, că-i va lipsi foarte mult timpul petrecut împreună.

„Plâng cât vreau… Acum mergem pe Drumul Împărăteselor, îmi pare rău”, a adăugat la rândul ei Estera.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE