Ianca, fiica lui Răzvan Simion și a Danei, fosta soție a acestuia, a împlinit 17 ani. Celebrului prezentator a postat o fotografie în care apare alături de fată, însoțită și de un mesaj emoționant.

De curând Ianca și-a surprins tatăl, dar și urmăritorii după ce a postat mai multe imagini cu iubitul ei.

Din toate postările fetei se poate observa clar cât de fericită este mereu în compania lui Marco.

Mesajul lui Răzvan Simion în ziua în care fiica sa, Ianca a împlinit 17 ani

Răzvan Simion și Dana au fost căsătoriți mulți ani. Din mariajul lor  s-au născut doi copii, Ianca și Tudor. Celebrul prezentator este tare mândru de aceștia și postează fotografii cu ei de câte ori are ocazia.

În urmă cu puțin timp, acesta a postat o fotografie în care apare alături de fiica sa, Ianca, căreia i-a scris și un mesaj emoționant.

“Minunea mea de 17 ani…La mulți ani, Picatura mea de sânge”, a fost mesajul lui Răzvan Simion pentru fiica sa.

“Multumesc tati. Te iubesc👼🏼💘”, a răspuns tânăra.

După ce au văzut postarea o serie de vedete printre care Teo Trandafir sau Mihaela Rădulescu Schwartzenberg i-au făcut urări fiicei lui Răzvan Simion.

“Minune de domnișoara! Îți amintești când… nu-și mai amintește ea? Am făcut o seara cu fetele și aveam grija la aspecte. 😂😂 La mulți ani, Ianca! ❤️❤️❤️”, a scris Teo Trandafir.

“Sa fie sanatoasa si norocoasa ! Ce ne-au crescut aia micii, Razvane … 😍🤗 E atat de frumoasa…”, a comentat și Mihaela Rădulescu Schwartzenberg.

Ianca a postat câteva imagini cu iubitul ei

Tânăra a postat pe InstaStory câteva imagini în care apare alături de iubitul ei în mașină. Marco conduce în timp ce Ianca stă pe scaunul din dreapta. În ultima perioadă, tânăra a postat mai multe imagini sau fotografii în care apare alături de tânăr și se pare că au o relație extrem de frumoasă și se împacă de minune.

În câteva rânduri, fiica prezentatorului și-a declarat foarte clar sentimentele pentru Marco pe rețelele de socializare.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE