Adriana Bahmuțeanu este unul dintre numele la care nimeni nu se aștepta din lista concurenților de la Splash, vedete la apă. Fanatik a aflat în exclusivitate despre participarea ei în concursul de sărituri în apă de la Antena 1.

Jurnalista și prezentatoarea de televiziune a confirmat participarea în cel mai răcoritor show al verii. Ne-a spus că a găsit o echipă extraordinară și are doar cuvinte de laudă la adresa oamenilor cu care a lucrat.

Vedeta s-a înțeles bine și cu juriul, din care face parte și Iulia Albu, unul dintre personajele mondene care le provoacă frisoane multor faimoși.

Adriana Bahmuțeanu, concurentă la Splash, vedetă la apă: „O experiență interesantă”

Nu a putut oferi multe detalii despre cum au decurs filmările pentru a păstra surpriza pentru telespectatori, însă ne-a vorbit despre cum a fost această experiență pentru ea.

„A fost frumos. A fost o experiență interesantă. Oamenii sunt minunați. Nu pot să dau mai multe detalii, dar oamenii vor vedea din 23 august ce s-a întâmplat acolo. Cu jurații totul a decurs bine”, a declarat Bahmuțeanu pentru Fanatik.

Întrebată dacă s-a pregătit într-un mod special pentru această emisiune, jurnalista a mărturisit că nu a avut nevoie de cine știe ce pregătiri.

Știa să înoate, așa că nu a fost nevoită să ia lecții de înot. Cele mai mari provocări au presupus pentru ea săriturile de la diferite înălțimi, însă mai multe lucruri vor fi dezvăluite odată cu marea premieră a concursului.

Show-ul, plin de nume grele ale showbiz-ului

Pe lângî Bahmuțeanu, au fost confirmate până acum vedete precum Giani Kiriță, Cătălin Cazacu, Chelsea Gandrabura, Alina Pușcaș, Cristi Pulhac, Fachiru din Periș, Radu Itu, Dj Harra, Mario Fresh, Margherita din Clejani și Natalia Duminică.

Show-ul va fi prezentat de Răzvan Fodor, Ramona Olaru și Anna Lesko. Antena 1 a anunțat inițial marea premieră a show-ului pentru zilele de 13 și 14 august. Datele au fost schimbate ulterior cu 21 și 22 august.

Emisiunea este programată să înceapă la ora 20:00, imediat după Observator. Nu doar concurenții și prezentatorii sunt formați din nume importante ale showbiz-ului românesc, ci și jurații.

Cei care vor nota săriturile zecilor de vedete sunt Iulia Albu, Nea Mărin și Jean de la Craiova. Emisiunea este pariul cu care postul de televiziune vrea să doboare audiențele la sfârșitul verii.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE