Micutzu a fost ridicat de Poliție după ce a susținut un show de stand-up comedy într-un club din Capitală. Cosmin Nedelcu, pe numele său real, a fost implicat într-un incident violent în noaptea de 15 august 2021.

Incidentul a avut loc în clubul în care susține spectacole și pe care îl administrează, aflat pe Calea Victoriei. Scandalul a început la sfârșitul unui show și au fost implicate mai multe persoane.

Micutzu, ridicat de Poliție după ce a susținut un show. Actorul a fost implicat într-un scandal pe străzile Capitalei

Micutzu a fost ridicat de Poliție după ce a susținut un show într-un club din Capitală. Actorul de stand-up comedy a fost implicat într-un scandal violent chiar la finalul unui show susținut la clubul pe care îl administra, potrivit ziare.com.

Mai multe persoane au fost implicate în scandal, iar Poliția a intervenit în timpul altercației. Cei implicați au fost duși la Secția 1, unde va fi cercetat cazul incidentului violent.

Pe rețelele sociale au fost distribuite mai multe videoclipuri de la incidentul care a avut loc noaptea trecută. Acestea surprind mai multe persoane care se ceartă, se îmbrâncesc și se lovesc în stradă.

Unul dintre cei implicați în altercație îl scuipă pe Micutzu. De asemenea, pe fundal se aude un copil plângând, apoi se aud zgomotele unei vitrine care se sparge. O femeie strigă îngrozită „Băi, copilul, băăi!”

Poliția a confirmat incidentul și a anunțat că patru bărbați au fost sancționați contravențional cu o amendă în valoare de 200 de lei fiecare.

De unde a pornit scandalul

O femeie a fost cea care a cerut ajutorul oamenilor legii după ce a auzit conflictul dintre cei implicați. Scandalul s-a petrecut aproape de miezul nopții și au fost implicați patru adulți și un minor, în fața unui magazin.

În noaptea de 15 /16 august 2021, în jurul orei 00.00, prin apel 112, Secția 1 Poliție a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că în fața unui magazin de pe raza de competență a secției, mai multe persoane sunt implicate într-un conflict.

La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiștii, care au identificat persoanele implicate și le-au condus la sediul subunității.

Din primele date a rezultat ca în jurul orei 23.50, dintr-un grup format din 5 persoane, 4 adulți și un minor, aflat în fața unui magazin, un bărbat ar fi adresat anumite cuvinte unui trecător.

Acesta ar fi fost deranjat de cele auzite și a început să se certe cu cel în cauză. Cu intenția de aplanare a situației, au intervenit alte doua persoane, un bărbat și o femeie. Conflictul verbal a degenerat, iar un geam al magazinului a fost spart.

În cauză au fost declanșate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere și lovire sau alte violențe.

4 bărbați au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 200 de lei (fiecare), conform prevederilor Legii nr 61 din 1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, pentru adresarea de expresii jignitoare”, se arată în comunicatul Poliției.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE