Frumoasa blondină nu a trecut cu vederea evenimentul care a avut în weekend și a transmis un mesaj emoționant pentru fina sa, care s-a cununat civil după o relație de 7 ani.

Se pare că vedetele sunt foarte bune prietene și de acum înainte le unește o legătură și mai puternică. Valentina Pelinel s-a bucurat enorm să fie martoră iubirii dintre cei doi.

Valentina Pelinel, bucuroasă pentru Nasrin Ameri. Ce i-a transmis

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au rolul de a fi alături de finii lor pe drumul vieții și să-i sfătuiască atunci când simt că sunt în impas, indiferent că este vorba de relație sau de orice altceva.

„Suntem onorați și fericiți să fim martorii iubirii voastre, azi și mereu. Vom fi alături de voi în această călătorie unică a vieții prin care dragostea voastră devine mai puternică cu fiecare zi.

Nu există nimic mai frumos decât Iubirea și vă dorim să o onorați și să o sărbătoriți cu aceeași bucurie, forță și credință ca în ziua cununiei voastre❤️”, a scris soția lui Cristi Borcea pe pagina sa de Instagram.

Blondina a optat pentru o rochie de culoare roz deschis și sandale verzi, în timp ce afaceristul a ales un costum albastru, cu vestă, dar și o cămașă de un alb imaculat.

Valentina Pelinel, motive de sărbătoare toată luna august

Valentina Pelinel a avut mai multe motive de bucurie în ultima perioadă. Fotomodelul le-a cinstit pe fiicele sale, gemenele Rania și Indira, care poartă același nume de Sfânt.

Blondina a avut grijă să cumpere un tort pe măsură pentru cele două Maria din viața sa și a partenerului ei de viață, chiar dacă pe 15 august am sărbătorit Adormirea Maicii Domnului.

Cel mai important lucru în această viață pentru vedetă este familia pentru care dedică foarte mult timp. Valentina Pelinel este o mamă devotată și împlinită alături de cei trei copii.

Modelul mai are un băiat din relația cu omul de afaceri, Cristi Borcea, un băiat pe nume Milan, alături de care a avut o vacanță de vis în Statele Unite ale Americii destul de recent.

În altă ordine de idei, fosta soție a lui Cristian Boureanu nu exclude posibilitatea să devină mamă din nou, ultima oară reușind datorită fertilizării în vitro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE