Actorul și prezentatoarea de la Pro TV au fost nedespărțiți de atunci și până acum când se pare că și-au spus „Adio”, la scurt timp după ce ar fi sărbătorit un an de relație.

Frumoasa șatenă și fostul soț al cântăreței Andreea Bălan nu mai apar împreună la evenimente mondene, lucru care a dus imediat cu gândul la o posibilă ruptură între cei doi.

George Burcea și Viviana Sposub nu mai formează un cuplu? Ce i-a dat de gol pe cei doi

Un alt motiv care arată faptul că drumurile Vivianei Sposub și al lui George Burcea s-au despărțit este și faptul că tânăra de 24 de ani a șters toate imaginile cu partenerul ei de viață.

Vedeta de la „Vorbește lumea” nu mai are nicio fotografie alături de iubitul ei, George Burcea, pe niciuna dintre paginile sale de socializare.

În plus, potrivit spynews.ro, moderatoarea TV nici nu-l mai urmărește pe cel cu care a trăit o frumoasă poveste de dragoste.

Pe de cealaltă parte, actorul nu a recurs la același gest ca șatena și continuă să aibă imaginile cu partenera sa de viață, cu care avea planuri mari după divorțul de Andreea Bălan.

George Burcea este în continuare interesat de activitatea pe care o desfășoară fosta concurentă de la Ferma în mediul virtual și apreciază fiecare postare pe care o face aceasta.

Totodată, actorul nu a mai însoțit-o pe Viviana Sposub la evenimente mondene și nu a mai fost invitat la petrecerile organizate de familia tinerei, așa cum s-a întâmplat până recent.

George Burcea, despre începutul relației cu Viviana Sposub

Povestea de dragoste din George Burcea și Viviana Sposub pare că a ajuns la final, în ciuda faptului că cei doi se afișau ca un cuplu modern, mereu pus pe distracție și fără niciun fel de grijă.

Actorul a plăcut-o pe vedeta de la Pro TV încă de când au ajuns să fie colegi la Ferma, la un moment dat mărturisind că povestea lor de dragoste a început foarte natural.

„Nu a fost nimic sexual de la început. Asta mi-a plăcut cel mai mult în ceea ce privește legătura cu Viviana, pentru că nu a fost nimic sexual de la început. 

Între noi s-au petrecut lucrurile atât de natural timp de o lună, încât am lăsat cumva amândoi sentimentele să iasă și să vedem părțile bune în celălalt.

Și să acumulăm energie, dragoste, sentimente și tot ce vreți voi. Mi-a fost destul de greu fără ea și cred că și ei i-a fost foarte greu”, spunea George Burcea în urmă cu ceva vreme, conform wowbiz.ro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE