Cei doi foști faimoși au avut o relație bună pe parcusul competiției. Culiță și Sebastian se înțeleg foarte bine și după ce Survivor România s-a terminat.

Chiar dacă nu au avut ocazia să se vadă, aceștia păstrează legătura. Drept dovadă, cântărețul de muzică de petrecere a distribuit imagini care arată că cei doi vorbesc pe rețelele de socializare.

Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă de la Survivor România și-au surprins fanii. Ce au făcut cei doi la o nuntă

Și nu o fac oricum. Culiță a făcut un live cu prietenul său în timp ce cânta la o nuntă, în mijlocul ringului de dans.

Foștii faimoși s-au distrat de minune. Au râs minute bune, în timp ce Culiță cânta și întreținea atmosfera.

Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă
Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă, distracție live, la nuntă
Colaj: Fanatik

Se pare că relația dintre cei doi este una destul de bună. Chiar dacă s-au înțeles bine în majoritatea timpului petrecut în Republica Dominicană, ei au avut parte și de un moment tensionat.

Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă, scandal de proporții la Survivor România

Cântărețul s-a enervat serios la un punct. Băiatul mamei Geta a fost scos din sărite de limbajul folosit de Sebastian Chitoșcă la adresa colegilor săi.

Culiță și-a ieșit din fire, iar cei doi s-au înjurat o minute întregi: „te uiți urât de fiecare dată, vorbești urât cu toată lumea, cu oricare”.

„Dacă nu-ți convine ție, sări în sus. Dacă ai nervi, du-te în pădure și descarcă-te acolo. Ai un comportament de tot rahatul,” i-a reproșat solistul lui Sebastian, potrivit Wowbiz.

Replica acestuia nu a întârziat să apară: „cu ce drept mă înjuri tu pe mine? Crezi că sunt fraierul tău? Cum îți permiți să mă înjuri 10 minute?”

Culiță nu a renunțat cu ușurință. Acesta i-a transmis fotbalistului să își ia păturile de lângă el, pentru că nu vrea să mai doarmă împreună. El l-a acuzat pe Sebastian că l-a jignit cu o zi înainte.

„Nu ar trebui să îmi spui nici du-te mai încolo, nici să-mi răspunzi pe tonul ăsta la câte am făcut eu pentru ține în competiția asta,” a conchis artistul.

De cealaltă parte, Chitoșcă a afirmat că se caută motive pentru a-l vota. El a subliniat că nu va accepta superioritatea nimănui.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE