Astrologul de la Pro TV anunță că ziua va fi productivă. Nativii sunt meticuloși, au energie, inspiraţie și vor avea parte de reușite.

Vibrația zilei este cifra 1, iar demararea proiectelor se poate face cu succes.

Horoscop Neti Sandu pentru joi, 19 august 2021, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Vin vești bune în plan profesional. Se anunță schimbări în bine la locul de muncă și aveți de câștigat. Sunt schimbări și acasă, poate redecorați sau renovați un spațiu și aveți parte de ajutorul celor dragi, ca să iasă ceva pe placul tuturor.

Taur

Ziua aduce apariția unui om pe care nu l-ați mai văzut de multă vreme. Vine cu intenții serioase, să reluați o relație, să vă recupereze. În rest, timpul se împarte între îndatoriri și pasiuni.

Gemeni

Aveți în plan să faceți unele cursuri la o specializare pe care vă doriți să o aveți. Este posibil să plecați și într-o vacanță, la munte sau la mare. Găsiți condiții avantajoase și vreți să profitați.

Rac

Vă dedicați timpul celor mici. Îi scoateți din casă, la piscină, în parc sau într-o excursie. Este posibil să vă ocupați și de unele chestiuni birocratice, să rezolvați unele probleme cu actele sau să vă prezentați la un interviu pentru un nou job.

Leu

Apar noutăți în plan profesional. Este posibil să primiți o ofertă de muncă, iar câștigurile sunt frumoase sau veți demara un nou proiect la job, unul bine cotat și care vă poate aduce mai mulți bani.

Fecioară

Apar oferte pentru unele colaborări, în paralel cu munca. Aduc câștiguri suplimentare, dar și activitate intensă. Sunteți energici și determinați să duceți la bun sfârșit toate saricinile, vă descurcați cu succes.

Balanță

Este posibil să-i faceți o vizită medicului, pentru unele analize, fie din cauza unor mici probleme, fie doar preventiv. Aveți grijă de casă, ar putea să vină un eveniment în familie și sunteți ocupați cu pregătirile.

Scorpion

Vin vești bune în plan profesional și financiar. Primiți o recompensă pentru munca depusă, după o evaluare. Ați putea să vă implicați într-o activitate care să vă aducă beneficii și vouă și celor din jur, poate o fundație.

Săgetător

Aveți în plan o nouă escapadă, măcar una scurtă, de câteva zile. Viața socială este în prim plan, mergeți pe la evenimente. Unele pot avea legătură cu locul de muncă, iar altele cu lumea spctacolului.

Capricorn

Sunteți dispuși să faceți sacrificii pentru un om, dar aveți nevoie de un semn, să vă ceară acest lucru. Prioritățile se pot schimba, apar vești, bani, dar și probleme care se cer a fi rezolvate.

Vărsător

Viața personală poate să se îndrepte în direcția bună, veți lua o decizie în acest sens. Problemele mai vechi au și ele șanse să-și găsească rezolvarea, dar trebuie să depueți efort pentru acest lucru.

Pești

Este o perioadă bună pentru viața sentimentală. Comunicarea cu partenerul de viață este una bună, iar relația de cuplu are de câștigat. Pot să apară schimbări și la locul de muncă, vorbiți cu șefii, le solicitați unele lucruri cu argumente solide și e posibil să aveți câștig de cauză.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE