Actorul a revenit acum la pasiunea sa, și anume actoria și poate fi urmărit în filmul „Căutătorul de vânt”, unde joacă alături de Adrian Titieni. Vedeta a prins un rol principal în această producție.

Deși au trecut ani buni de când Dan Bordeianu a luat decizia de a renunța la filmări, iată că abia acum a vorbit despre motivul real care l-a îndemnat să ia această decizie neașteptată.

Dan Bordeianu a revenit la pasiunea sa, actoria. Ce l-a făcut să renunțe în trecut

„Eu am plecat dintr-un sistem în care eram sufocat de presă, și mă refer la faptul că munceam foarte mult și în clipa în care puteam să-mi trag și eu sufletul, eram anunțat că am zece interviuri.  Pe bune?

Un actor face viață, iar eu ca să fac viață trebuie să și trăiesc o viață. Și nu e o fiță, nu e o poveste boemă. Ca să poți să creezi o altă viață, trebuie să ai timp să respiri și să înțelegi și tu viața ta, că altfel te raportezi la ce?

Devii roboțel și joci același lucru. Ăsta e și unul dintre motivele pentru care am renunțat, ajunsesem să joc același lucru.

Nu ieșea rău, dar nu mă mai credeam nici eu. Puteam să mai stau așa, mai făceam niște bani”, a declarat Dan Bordeianu pentru libertatea.ro.

Așadar, fostul iubit al Adelei Popescu a renunțat să mai apară în telenovele, dar a continuat să joace pe scenă. În prezent, este actor al Teatrului Nottara din București, un pas care l-a ajutat să se distanțeze de propria persoană.

Mai mult decât atât, vedeta susține că nu a jucat în telenovele, ci și-a făcut meseria, de aceea a putut la un moment dat să pună stop.

Dan Bordeianu, adevărul despre succesul din telenovele

„Eu am intrat în acele proiecte neștiind ce va urma. Nu știa nimeni că va fi succesul care a fost. Succesul e o bulă. Ești într-un cerc în care ți se spune în fiecare zi: «Ești bun, ești tare, ești șmecher, ești un mare actor».

Când auzeam asta cu «mare actor», înnebuneam. E un cerc, iar ca tu să-l înțelegi e suficient să pășești în afara cercului, pentru a-l putea vedea în perspectivă. Trebuie să schimbi perspectiva”, a mai spus Dan Bordeianu.

În momentul de față, artistul se simte mult mai conectat cu natura și cu viața la țară, loc pe care l-a ales în urmă cu 10 ani. Acolo a găsit liniștea, dar și un alt ritm al vieții.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE