Camelia Pătrășcanu prezintă horoscopul pentru vineri, 20 august 2021. Citește în continuare și află care sunt previziunile astrologului de la Antena 3 pentru fiecare nativ în parte.

Horoscop Camelia Pătrășcanu: vineri, 20 august 2021, pentru fiecare zodie

Berbec

Ai o atitudine categorică și de neclintit, chiar și în fața superiorilor de la locul de muncă, mai ales în prima jumătate a zilei.

Taur

Astăzi crezi într-o anumită soluție, în moralitate sau în anumite virtuți. Mai exact, faci totul așa cum crezi și nimeni și nimic nu poate schimba acest lucru, dar e mai bine așa.

Gemeni

Apreciezi foarte bine costurile, investiția și câștigurile, motiv pentru care nimeni nu te poate trage pe sfoară într-o negociere. Nimeni nu te poate face să renunți la calitatea ta cu care judeci lucrurile.

Rac

Te ghidezi după o anumită scară de valori într-o relație. Este și morală, dar și legată de echilibrul comportamentelor din relația respectivă. Nu renunți la principiile tale și nu accepți orice.

Leu

Munca este foarte bine susținută pentru tine astăzi, însă ai o atitudine strictă și le impui și celorlalți să facă lucrurile ca tine, conform pretențiilor tale.

Fecioară

La începutul zilei, ai tendința de a fi perfecționist și s-ar putea să pierzi mai mult timp cu detaliile. Lucrurile ies așa cum îți dorești dacă te dedici mai mult.

Balanță

Ziua de azi este despre discuții cu rudele legate de membrii familiei și lucrurile pe care le-au stabilit, angajamentele pe care și le-au luat. Poate discutați o problemă mai veche legată de niște angajamente nerespectate.

Scorpion

Astăzi rezolvi niște chestiuni legate de acte. Poate ai o discuție cu un specialist, contabil sau jurist pentru a clarifica niște aspecte legate de acte.

Săgetător

Te concentrezi pe economie și preferi să nu-ți cheltui banii. Primești o invitație și o persoană poate fi generoasă cu tine din punct de vedere financiar.

Capricorn

Îți depășești niște limite și faci niște lucruri pe care nu ai fi crezut că le vei face vreodată. Acest lucru este valabil fie că este vorba de relații sau chestiuni legate de viața profesională.

Vărsător

Dai dovadă de responsabilitate, mai ales că există lucruri care depind de tine și trebuie să faci într-un anumit fel pentru ca acestea să iasă așa cum trebuie. Îți asumi responsabilitatea pentru aceste lucruri.

Pești

Lași lucrurile să curgă și este o mare responsabilitate și încerci să nu te mai lupți cu contextele, ci să lucrezi cu ele. Acest lucru e valabil și în relațiile cu oamenii.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE